Velkommen til våre informasjons sider.

Her vil vi legge inn ting som skjer, eller ting vi ønsker at dere skal lese. Og det første jeg vil legg inn er litt informasjoner om vår web sider. Spesielt forsiden.
Da du gikk inn på denne web siden om farger, så tenkte du kanskje at dette var sterke farger, og mye farger, og det er de. For nå snakker vi om Farge Energier, ikke farger til pynt, eller farger du liker, eller farger som passer, men enkelt forklart, slik ser en farge ut når den er i 100 % det den er. Og avhengig av hvilken ukedag du er i så vil en farge vise seg, og gi deg et lite støkk. Til du blir vant til det. Når du begynner å forstå at du kan hente energi ut fra fargene, så begynner du å få kontakt med deg selv.
Vi ønsker å gi deg en mulighet til å lære fargenes språk, og til å lære deg selv å kjenne. For alt du trenger for å få tilført deg selv energi er den energien som har med selve LIVET å gjøre, og den energien er dine egne 7 farger.
Den web siden du er inne på nå, er lagt for deg og er du glad i farger og ikke minst deg selv, så bør du begynne å lære deg selv om hvem du er.

Copyright © 2013. Colour Energy World All Rights Reserved.